Bevela nieuws

Blijf op de hoogte van vakgerelateerde nieuws items!

Nieuws

FC Volendam en Bevela handhaven zich in de Eredivisie

29 mei 2023

FC Volendam heeft gistermiddag het seizoen winnend afgesloten en speelt daarmee volgend jaar definitief weer in de Eredivisie! Na een eerste jaar op het hoogste niveau, dat in het teken stond van wennen en hard werken, is er met goed gevolg gestreden voor lijfsbehoud. Als trots partner van FC Volendam is Bevela Verfgroothandel meer dan trots op deze prestatie. Van heen-en-weer naar weer-en-meer!

De samenwerking tussen FC Volendam en Bevela is een ideale combinatie. Veel schilders uit Volendam hebben vanuit hun werk een binding met Bevela én een hart voor FC Volendam.

Lex van Eijk van Bevela reageert verheugd: “Veel schildersbedrijven, groot en klein, voelen zich verbonden aan de club. Het is prachtig om te zien hoezeer de club in het dorp leeft. Het partnerschap met FC Volendam past volledig in dat straatje. Na twee fantastische jaren met in het eerste seizoen al meteen promotie van de Keukenkampioen Divisie naar de Eredivisie zal Bevela ook komend seizoen weer te zien zijn op het tenue van FC Volendam. Op naar een mooi nieuw voetbaljaar!”